fbpx

Strategisk rådgivning i iderummet logo 410

Test din forandringsproces

Vi stiller vi vores fagfolk til rådighed, hvis du ønsker at sparre omkring udvikling af konkrete og kreative ideer, der kan føres ud i livet og skaffe synlighed og salg. Det er en meget resultatorienteret og praktisk proces, hvor vi går efter bolden med det samme.

Men måske ligger din udfordring på et andet niveau. Måske arbejder du med at gennemføre forandringer i din markedsføring og organisation og vil gerne – rent hypotetisk – gennemspille forandringsprocessen og gennemgå konsekvenserne – uden at skabe usik­ke­hed hos dine medarbejdere og andre.

IdéMaskinrummet

Diskuter jeres strategi i fuld fortrolighed

Så kan vi stille et team til rådighed, som under fuld diskretion giver dig med- og modspil, så du kan se forandringsprocessen udfolde sig og på den baggrund tage dine beslutninger.  

Vores team

Vores team består for eksempel af tekst- og konceptmager, kreativ direktør, strategiekspert, salgs- og marketingchef og juridisk ekspertise. Alle har langvarig erhvervserfaring bag sig. Vi ser på din virksomhed og markedssituation udefra, og du kan på en eftermid­dag komme langt med vores umiddelbare kommentarer og scenarier af muligheder og konsekvenser.


Arbejdsprocessen:

  • Du beskriver din problemstilling og dine foreløbige tanker og planer

  • Vi trykprøver og deler erfaringer fra andre situationer og brancher

  • Sammen formulerer vi din nye position

Det er en hands-on arbejdsproces, hvor vi deler vores erfaring og giver vores bud på konsekvenser og muligheder. Du får ikke en rapport, men vi dokumenterer mødet på flipovernoter, som du får med, når du går.

Du kan stoppe processen her, du kan trække på teamet igen, eller du kan starte et samarbejde med én af eksperterne. Klip til, som det passer i dine planer.

Sparring og ideudvikling

Stolt partner til Folkemoedet logo