fbpx

Bureau­Bloggen

Tanker om markedsføring, salg og en skarp profil

Foråret er startet indendøre i udkanten af Rønne

UGENS BILLEDE ?

Foråret er startet indendøre i udkanten af Rønne ??
Vi besøgte planteskolen med det fine navn, Lilliendal Plantecenter ? og man mærker forårsinspirationen når man åbner døren.
Det er en nydelse at blive mødt med duften af varm jord, høj luftfugtighed, friske planter og et farveorgie af blomster, er en stærk indsprøjtning inspiration, der går lige i pulsåren. ??

Det er Februar, men på planteskolen er de foran. De af os, der kigger ud på en flad have med de første vintergækker, våde bede og en græsplæne der har set bedre dage, kan gået vågne op nu.
Planteskolen har travlt med at gøre klart til kunder med forårsfornemmelser og det ses, at i år skal Bornholmerne opleve noget helt særligt. ? Det er et oplagt mål for et weekendbesøg.

Det er en ganske særlig planteskole hvor man bliver mødt med ? fuglekvidder. Det bliver man i godt humør af. Kigger man rundt, kan man tanke en ordentlig omgang haveinspiration.

Det får mig til at beslutte, at i år skal jeg være tidligt ude og få sået. Den lange reol med frø sætter fart på drømmen om ? grøntsager, urter og blomster, der i løbet af sommeren skal give mig daglig fornøjelse. Nu skal jeg så bare få læst bag på posen, så jeg sår på det rigtige tidspunkt, med den rigtige afstand mellem frøene. Så er det bare at vente på, at jorden og ☀️ solen gør resten. Det bliver herligt. ? 


Indenfor hos Mie Mølgaard
Ny website? Kontakt Peter ‍️

Relaterede blogindlæg

 

Stolt partner til Folkemoedet logo