fbpx

Bureau­Bloggen

Tanker om markedsføring, salg og en skarp profil

Hotel Allinge er klar til sæsonen

Der er ingen gæster på Hotel Allinge, men værtsparret Ellen Margrethe Marker-Pedersen og Thorbjørn Rafn har drønende travlt. Årets sæson starter den 12. april og det er lige om hjørnet. Kaj, hotellets tusindkunstner/alt-mulig-mand og Thorbjørn har i vinterens løb arbejdet med reparationer, vedligeholdelse og nye projektet. Det er blevet meget lækkert og gæsterne kan bare komme. ?

Ellen har syet nye gardiner – der er mange gardiner på et hotel, så hun tager ikke flere gardinjobs i år! Der er blevet malet, bygget ny udvendig trappe til 1. etage og opdateret, forbedret og udviklet mange steder. Der er indsat nyt inventar i buffeten og receptionen har fået et nyt Skandinavisk look. ?

Hotel Allinge er (bliver) klar til gæsterne kommmer, det er helt sikkert. Ellen og Thorbjørn glæder sig til at vise hotellet frem og give gæsterne et hyggeligt ophold, med afslapning, god mad. Og så har de bestilt godt vejr. Bornholm er herlig i foråret og Hotel Allinge er et dejligt sted for natur- og solskinselskere, der vil opleve Bornholm om dagen og hygge sig i lækre omgivelser om aftenen. ?

1437.dk ønsker alle en GLÆDELIG PÅSKE
Grøn er vårens hæk, hallo forår - Bornholm er klar...

Relaterede blogindlæg

 

Stolt partner til Folkemoedet logo