Marens Mælkefabrik på Bornholm, har fået en ny website - Blog - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Bureau­Bloggen

Tanker om markedsføring, salg og en skarp profil

Marens Mælkefabrik på Bornholm, har fået en ny website

Prøv prisberegneren – klik på billedet

Maren en en malkeko og hun er alene om mælkefabrikken. Det er historien i markedsføringen som vi formidler vores nye websiteberegner. Den kan findes på 1437.dk/prisberegner.

Vi har oplevet, at der kan være bekymring for at det bliver dyrt på gå til et reklamebureau. Det burde være afkræftet nu med vores nye prisberegner, hvor man ved at besvare nogle spørgsmål og vælge nogle elementer som man vil have på websiten og få en pris.

Vi har særdeles skarpe priser og så bliver websiten bygget af specialister, der behersker den seneste teknologi. Det er vigtigt, hvis du vil findes på nettet.

"Det koster ikke en bondegård"

– Maren Malkeko

Maren blev overrasket da hun fik prisen og sagde: Det koster jo ikke en bondegård. Det er rigtigt.

Når kunderne får produceret en website hos os, så er det med State Of The Art teknologi.

Altså en modulopbygget CMS platform som kan udbygges og som de fleste kan vedligeholde selv. Enkle rettelser, som f.eks. nyt telefonnummer kan rettes uden forkundskaber fra forsiden og udbygninger kan udføres fra administrationen, som de fleste, med kendskab til Word, kan overskue og gennemføre.

Websiten kan opdateres og udbygges løbende, det kalder vi, at beskytte investeringen og skulle man ønske at tillægge et sprogmodul, er det en enkel operation, som ikke koster mange basseører.

Vi publicerer nyheden på FaceBook, i det vi tror, at vi her kan møde mange mindre virksomheder der har brug for at få fornyet deres websiteplatform.

Designskabeloner

Når man går ind på Marensmaelkefabrik.dk, kan man se hvilken designskabelon Maren har valgt, vi har masser af andre som kan give helt anderledes udtryk, så ingen websites kommer til at ligne hinanden. Det er vigtigt for at virksomheden fremstår unikt.

For sjov, har vi lagt en lille børnehistorie der kan downloades. Den er tænkt som en malebog hvor barnet farvelægger illustrationerne. Mor eller far skal lige lime eller sy hæftet sammen, så er den klar til at blive læst højt som en godnathistorie. Maren er en arkiv ko og hun har en spændende mælkefabrik, hvor der sker ting og sager. Lige nu ligger første bog klar.

Også større webprojekter

Til dem der har et lidt større webprojekt, kan jeg kun opfordre dem til at kontakte os. Vi har stor erfaring og teknisk indsigt fra mange hundrede websites. Vi arbejder i Joomla og i Wordpress, men kan også en del andre websystemer, som vi møder hos kunder der ikke har fået websiten udført hos os. Det har givet os en uvurderlig indsigt, som kunderne har glæde af og vi har været med til at redde adskillige kastanier ud af ilden.

Besøg os i Det Røde Pakhus

Et besøg hos os på en time, det kan spare dig for mange timers research og læsning. Vi stiller vores knowhow til rådighed både med hensyn til den tekniske platform, men også omkring kommunikationen. En website er værdiløs hvis den kun ser godt ud, den skal også kunne findes og tiltrække kunder.

Når du besøger os, kan vi fortælle dig hvordan vi kan assistere dig med indhold der tiltrækker kunder og skaber bundlinie.

Ses vi?

Med venlig hilsen

Peter Konoy og Dennis Wraamann


PS: Husk du kan abonnere på bloggen, så du er sikker på at få alle historier og ugens billede med, ved at tilmelde dig i menuen til højre ➡️

Den lille byggeskade
Vores Fotograf Nikolaj fik guld til en stor fotoko...

Relaterede blogindlæg

 

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo