Stemningen, atmosfæren og smagen og helt unikt Bornholmsk - Blog - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Bureau­Bloggen

Tanker om markedsføring, salg og en skarp profil

Stemningen, atmosfæren og smagen og helt unikt Bornholmsk

På en kold februardag besøgte vi bryggeriet Penyllan i den lille havneby Tejn. Bemandingen består af 2 personer og Jessica Andersen er talsperson og australier. Da hun sammen med sin mand flyttede til øen havde hun en ide om, at man måtte kunne skabe en helt unik øltype af ingredienser som fandtes på Bornholm. ??

Det er der kommet en serie øl ud af, med fine kvindenavne som Genevieve, Linnea, Nina, og Natalie. Vejen til det gode resultat har været lang, i 3 år har hun udviklet på brygprocessen og den kolde lagring. Øllet lagres på træfade som lægger en smagsaccent til der gør nydelsen til noget helt særligt. I begyndelsen af 2018 kunne de første flasker sælges. ??‍♀️

Det er øl for feinschmecker og dem er der efterhånden mange af rundt omkring. Bryggeriet er en efterhånden klassisk Bornholmer iværksætterhistorie. Den er én i en lang række af innovative ildsjæle, der har en idé som ingen før har set og som de satser alt på at gennemføre. Jessica er faldet godt til på Bornholm, hvor hun føler sig hjemme og Tejn er udgangpunkt for hendes verden og kreativitet.

Der brygges øl med en unik smag og med en håndværkshistorie hvor der er satset på kvalitet og smagsoplevelse. Der anvendes stor kreativitet i at skabe smag, duft og aroma som nok vil overraske og glæde de fleste. Etiketterne er smukke, ja næsten små kunstværker i sig selv og hver flaske håndnummereres og signeres af brygmesteren, egentlig burde de over tid kunne blive samleobjekter. ??‍??

Bryggeriet er klar til international succes. Hvis hver tiende Bornholmer ville smage på bryggen, ville det være opbakning til byggeriet der kunne mærkes. Så lad os give dem en hånd og samtidig nyde oplevelsen, man kan altid finde en lejlighed til at nyde en god øl. ?

Vinbonden med grisen Øffe der elsker Cola
Peter er certificeret dronepilot

Relaterede blogindlæg

 

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo