2L Koncernen - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Gør-det-selv markedsføring:

Ny website der vedligholdes og udbygges af kunden

Det nye website er skabt som et Gør-Det-Selv samarbejde, hvor 1437.dk har udarbejdet design og opbygget webplatformen, som kan vedligeholdes og udbygges af kunden.

Der er udarbejdet en række designskabeloner, så kunden nemt kan udbygge websiten med nye sider og kategorier. 1437.dk har instrueret i indarbejdelse af indhold og undervist i, hvordan man uploader billeder, indsætter tekster og grafik, og hvordan man publicerer. Vi har stået bi med stort og småt i processen og desuden sørget for at websiten blev søgemaskineoptimeret, og den ligger allerede nu på side 1 i Google, når man søger på ejendomme Holmen. Prøv selv. Klik her.

Websiten bliver hostet på et særdeles billigt webhotel til kr. 11,25 pr. måned og kan nemt opdateres, hvis trafikken øges, og der er brug for mere kapacitet.

Image

Logo og designprofil

1437.dk har også udarbejdet virksomhedens nye designprofil med nyt logo og udviklet wordtemplates til virksomhedesn selskaber.

Image

Analytics

2L.dk websiten har besøgsanalyseprogrammet Google Analytics implementeret og vi har instrueret i hvordan man aflæser og anvender resultaterne i optimeringen af siden.

Image

"Det har været forbavsende enkelt og økonomisk at få skabt både en ny grafisk profil samt et nyt website, som vi selv meget let både kan ændre og udbygge. Tidligere var vi afhængige af at skulle have dyr hjælp selv med små rettelser, men den tid er nu ovre. 1437 har været imødekommende og fleksible at samarbejde med, og det kan vist ikke gøres meget enklere!"

Lars-Erik Houmann Christensen, Partner

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo