fbpx

Kent Krogh Photo­graphy

Website med fotografen i fokus

portraet mig ny 002 low2

Kent Krogh er en dansk fotograf med udgangs­punkt i København og med hele verden som sin arbejds­plads.

Opgaven var at skabe markeds­førings­redskaber, som kunne gøre opmærksom på hans arbejds­område som personfotograf hos potentielle kunder blandt større virksomheder og bureauer. Kent ønskede også fremhævet det fotoarkiv, hvortil han leverer billeder til de, der ønsker et kreativt foto til et eller andet projekt, uden at skulle sætte en specifik fotograf på opgaven. www.imagesource.com


Vi foreslog ham at skabe en fotoårsrapport, som kunne indeholde et udvalg af det forgange års fotos, Photos 2015.

Det blev en tryksag på 32 sider med fotografen selv på forsiden, udført i digitaltryk med lakerede sider på 150 gram silkemat papir, som han kan udsende til sine kunder og dem han gerne vil arbejde for. Idéen er at udgive en sådan fotorapport én gang om året.

kent krogh rapport opslag

1437.dk foreslog ham at lægge en ny responsiv website på nettet, som var mobiloptimeret og som han selv kunne vedligeholde med nye fotos. Her kan interesserede også signe up til hans newsletter, så man kan følge med i alt det nye. Der er også tilknyttet et blogmodul, hvor Kent kan skrive indtryk fra sine fotorejser.

kentkrogh forside

Samtidigt var visitkortbeholdningen gået i bund, så vi skabte et nyt visitkort og en brevpapirstemplate til hans Wordtekstbehandling, hvor vi anvendte samme signaturbillede af ham selv, som vi synes er meget rammende for, hvad han gør.

Kent Krogh er én af vore meget tætte samarbejdspartnere og har gennemført en række meget vellykkede opgaver for os.

Se selv på kentkrogh.com

Stolt partner til Folkemoedet logo