Kursuszonen - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

KUR­SUS­ZONEN

Danmarks store samlings­sted for kurser af alle slags.

 

kursuskatalog

Kursus­zonen er et godt sted at kende. Her samles en stor del af kursus­branchens kurser, som dis­tri­bue­res til et avanceret netværk af portaler.
Ser man f.eks. på kurser på dag­bladet Ingeniørens website, så stammer de fra kursus­zonen.

Vi har skabt en markedsføringswebsite for kursusudbyderne, så de kan se, hvor deres kurser dis­tri­bu­eres og eks­po­neres. Det er en unik chance for en kursus­udbyder at få eks­poneret sine kur­ser og få fyldt holdene op. Fortjenesten ligger jo i de sidste pladser. Det er der flere hundrede kursusudbydere, der har set fordelen i. Kursusdeltagerne kan få et fan­tastisk overblik, og det er helt fantastisk, hvad der udbydes af kurser og meget inspirerende at se den store mangfoldighed. 

Vi har også skabt et E-Nyhedsbrev, hvor kursusudbyderne informeres om nyheder og ny udvikling på platformen, som er under en stadig udvikling.

Det er nem og meget enkel kom­munikations­kanal. Vi anvender et amerikansk system, der giver et fantastisk overblik over, hvem der læser og hvor længe, og som sørger for at nyhedsbrevet ikke bliver fanget i servernes spamfiltre. Og så er det billigt.

 

 

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo