Kvist Revision - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Kvist Re­vi­sion

Kr. som i kroner

Vi har netop ført en revisionsvirksomhed igennem et profil­skifte, det indebar udvikling af nyt logo, en designlinie til alle tryksager, digitale templates til alle computere, visitkort til alle medarbejdere og ny mobil­optimeret responsiv website samt et nyt afsæt i kommunikationen. Desuden har vi fotograferet i vores mobile studie.

Vi startede med logoet. Virksomheden hedder Kvist Revision, og da vi forkortede det, blev det til KR, altså var det oplagt at anvende Kr. Revision er jo noget med penge, som er kroner, altså Kr = Kvist Revision. Vi anvendte den dansktegnede skrift Bob, det kom til at se således ud:

kvist logo state1

 

Her kan du se et før og efter billede af websiten:

Kvist

Vi har desuden også fotograferet portrætterne, mit spørgsmål til dig er:

Er det samme virksomhed?

Besøg Kvist Revision på kvistrevision.dk

Visitkort og QR koder

Til Kvist Revision har vi anvendt et system hvor man danner QR-koden og samtidigt kan redigere de informationer, som downloades ved scanningen. Det er smart, for et visitkort med mange kontaktinformationer, har også løbende ændringer. Du kan gennemføre disse ændringer i systemet, så når koden scannes vil de nye, opdaterede informationer blive downloadet, selvom visitkortet ikke længere er korrekt. Forvirret?

 QR koder forklaret

Se selv: Kvistrevision.dk

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo