M2 Properties - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

M2 Properties

Website til Schweizisk byggevirksomhed

M2properties-Les-Perles-de-la-Riviera terrasse

M2 Properties er en byg­ge­virk­som­hed med danske rødder. De bygger lejlig­heder i Schweiz - i skandi­navisk stil og smuk arki­tek­tur. Der er lagt meget kærlig­hed i projekterne, og de bygger, som de selv ville bo. Det kan ses, der er lagt vægt på lys og luft, og enhver detalje er bearbejdet omhyggeligt.

M2properties ejendomsudvikling

De har fået en ny website, der er skabt til kommunikation med søgemaskiner, og den er skabt til udbygning. Vi har bygget den i CMS systemet Joomla, som er vores fortrukne. Systemet er fantastisk driftssikkert, og vi kan arbejde videre på systemet med de ønsker, der uvægerligt kommer til udbygning. Websiten er på engelsk og fransk og forberedt på flere sprog - området taler jo en række, tysk, Italiensk osv.

Kunden kan selv vedligeholde websiten, dels fra frontend med mindre ændringer og dels fra websitens administration. Alligevel har de tegnet et hotlineabonnement, hvor de kan få assistance fra os i vedligeholdelse, udbygning og problemløsning. Der er flere personer i virksomheden, der kan håndtere grafiske programmer, og de kan også anvende klippekortet til at få hjælp til det, der driller — så de kan komme videre.

 

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo