Schaltz Firmagaver - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Lad dine medarbejdere vælge deres egen julegave med Schaltz Firmagaver

Lad dine medarbejdere vælge deres egen julegave

Vi har assisteret en ny virksomhed med at gå til markedet med deres eget gavekoncept, som løser et problem som mange virksomheder og organisationer kender. Valget at den helt rigtige julegave til medarbejderne.

Medarbejderantallet skal ikke være ret stort før dilemma viser sig. Ikke alle er glade for vin, håndkælder eller peberkværne. Schaltz Firmagaver tilbyder en valggaveshop med et udvalg af gaver som medarbejderne selv kan gå ind og vælge hvad de syntes de har brug for. De får et login til virksomhedens egen valggaveshop og kan så vælge, Schaltz Firmagaver sørger derefter for at pakke og distribuere.

Virksomheden taber overraskelsesmomentet med årets julegave, men får til gengæld glade medarbejdere der selv har valgt deres gave.

Det er et ganske overvældede og spændende udbud af gaver der tilbydes og de tilbyder spændende sampak, der både kan samles efter farve og tema. I det hele taget satser de på at skabe så individuelle gaver og i at præsentere dem så lækkert, at de spreder glæde hos modtageren.

Det er den tidligere ejer af Østjysk Vinforsyning, ægteparret Dorthe og Peter Schaltz der står bag som virksomheden og deres store interesse for god vin smitter af på sortimentet.

Prøv at kigge ind på deres website, som er en version 1, senere kommer der en uddybende version. Og ring til Dorthe og Peter på 36 450 450 hvis I vil vide mere, hils fra os.

Peter og Dorthe Schaltz

 

Websiten er udviklet i responsivt design, hvilket betyder at den kan tilgås fra alle typer mobile devices, og hvor menuen tilpasser sig, så det er nemt at navigere rundt på websiten.

firmagaver website

 

Tryksagerne er trykt i digitaltryk, i mindre oplag, så det er muligt at opdatere materialet, hvis der sker ændringer.

Schaltz Photorealistic Magazine MockUp

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo