fbpx

Bog­design

 

 

At designe og producere smukke bøger med tydelig formidling er en kernekompetence hos os. Jeg har personligt stået bag en række bogudgivelser, og det er stadig en stor fornøjelse at tilrettelægge en bogproduktion.

Bogen har været erklæret døende de sidste 20 år, men der udgives stadigvæk bøger. En bog kan noget, en skærm ikke kan Den er håndgribelig, og den bliver personlig. Det er også en god gave, og bøger udgivet i forbindelse med særlige lejligheder, f.eks. jubilæumsbøger, er vores speciale. 

 

 

bogdesign opslag, med smuk typografi

Redaktionsarbejde og redigering

Vi kan tilbyde redaktionsarbejde, lige fra vinkling af projektet til redigering af tekst og udvikling af det, vi kalder bogdesign, altså bogens design og udtryk i tekst og billeder. Her spiller typografien også en stor rolle – og vi elsker typografi, vi har et meget stort skriftbibliotek, og vi kan de fine finesser, som giver et smukt skriftbillede og en letlæst tekst.

I bog­designet skabes de typografiske regler, som skal føre ombrydningen af tekster­ne frem over siderne. Vi skaber et unikt design, så stoffet fremstår homogent, læsbart og spændende. Vi kan billedbehandle, og vi også trylle lidt. Vi henter det yderste ud af bil­le­det, så det passer til tekstens formidling. Og vi kan fotografere, vi har stor erfaring fra mange fotoopgaver, vores styrker ligger i udendørs­fotogra­fering, arkitektur- og portrætfoto.

 Udvikling af design til bøger

Bogproduktion

For at sikre en fornuftig og hurtig produktions-proces har vi udviklet vores eget projektstyrings­program, som giver overblik, og som sikrer at vi har overblik over projektet fra idéfase til slutprodukt. Og så har vi erfaring og kan forudse, hvad der kan skabe problemer, så vi kan tage fat på dem - inden det går galt.

Korrektur

Korrekturprocessen kører på skinner, og klargøring af materialet til trykkeriet sker omhyggeligt. Vi kan den kommunikation, der skal til for at få et godt resultat hos bogbinder og færdiggørelse.

Overvejer du at producere en bog, skulle du ringe til Dennis Wraamann og få en første vurdering af projektet, mobil 4025 5056.

Groendalsvaenge-bogBogdesign-prægning-smudsomslag

Stolt partner til Folkemoedet logo