• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2L Holding AS

Det er vigtigt at have en god og sikker website

Smuk og overskuelig website til moderselskab

2L HOLDING AS er en virksomhed der både renoverer- og bygger nye huse med stor nænsomhed og respekt for området og bygningen historie. De investerer også i virksomheder, og der er altid tale om langsigtede investeringer med værdisættet ordentlighed, handlekraft og godt købmandskab. Vi har nu bygget deres tredje website i det over 25 år gamle samarbejde.

Websiten er den korte historie, den dækker over meget længere historie som man kan høre når man kontakter virksomheden.

Websitet er bygget i CMS-platformen Joomla, en platform som mere end 2,5 millioner websites er skabt på, og som vi kender som en meget stabilt og sikker webplatform. Den er skabt til udvidelse med tusinder af specialiserede templates, og over 6,5 tusinde plugins, som vi kan bygge videre på og rafinere til et unikt udtryk.

Sikkerhed er vigtigt og løbende holde teknikken opdateret er et vigtigt sikkerhedstrick og med til at fastholde websites værdi. Joomla er forberedt til søgemaskineoptimering og vores kunde har fået en kort kursus, så de selv kan foretage opdateringer.

Se hjemmesiden her

2L Holding AS

Logo og designprofil

Vi har også stået for virksomhedens logo og generelle grafiske profil.

Image

De har desuden et hotlineklilppekort, så de har adgang til vores ekspertise, når de behøver hjælp eller når der skal tilføres nye områder de ikke er fortrolige med.

Virksomheden er moderselskab til en række virksomheder,
her illustreret grafisk til websitet

2L Ejendomme A/S

2L Ejendomme står for drift og administration af koncernens investeringsejendomme, som primært er lokaliseret i og omkring København. Ejendommene er kendetegnet ved gode beliggenheder og stabile lejerbaser.  
Se mere…

2L Projektudvikling A/S

2L Projektudvikling er aktiv inden for ejendoms- og projektudvikling. Teamet i 2L Projektudvikling består af erfarne folk med et fokus på innovation og faglighed, der kan drive udviklingsprojekter fra A-Z. 2L Projektudvikling er engageret i en række projekter med både 2L-koncernen og eksterne kunder som bygherrer.
Se mere…

2L Holding A/S

2L Kapital foretager direkte investeringer i små og mellemstore unoterede virksomheder. Siden 1990 har vi købt, solgt eller beholdt en lang række selskaber inden for forskellige sektorer og har aktuelt en portefølje bestående af mere end 10 selskaber. 2L Kapital er en aktiv medejer, som engagerer sig aktivt i selskaberne og typisk har en betydelig ejerandel på mere end 10%. 
Se mere…

Image

Websitet er bygget i CMS-platformen Joomla, en platform hvor mere end 2,5 millioner websites er skabt

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes