Østersøens Brænderi - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Østersøens Brænderi

Foto / Grafisk Design / Logo

Der bliver produceret gin på Bornholm, initiativmanden er Martin Kofoed som næsten bogstavelig tal brændte for at brænde gin, så han så ingen anden udvej end at gøre det til sin levevej. I dag, tre år senere har øen et ginbrænderi, som på forholdsvis kort tid er blevet kendt at ginkendere i Danmark.

De har fået øjenene op for kvaliteten og det nøjagtig Martins mål, at producere kvalitetsgin udelukkende med Bornholmske råvarer på en håndværksmetode der ligger milevidt fra industriproduktion.

Brænderiet ligger i Rønne på Bornholm, det er naturligt for Martin at hans udgangspunkt er han hjemstavn og han tilhører en generation, der ser muligheder frem for begrænsninger, som en ø i sagens natur er.

Østersøens Brænderi - Martin Kofoed

I skrivende stund, altså juli 2020 er det blevet til en serie af fantastiske gins

Østersøens Brænderi Navy Strength Gin
Østersøens Brænderi London Dry Gin
Østersøens Brænderi Cask Aged Gin
Østersøens Brænderi Island Terroir Gin
Østersøens Brænderi Taffel Akvavit
Østersøens Brænderi Honningsyp
Destination Bornholm

Selvom brænderiet kun har eksisteret få år, er der allerede skabt traditioner, sidste år kom Pink Gin der er en rabarbergin, som hurtigt fandt sit publikum. Den kan først produceres når rabarbersæsonen er igang og der produceres et begrænset oplag, så det i dag er nødvendig at bestille for at sikre sig en flaske. Det er en liflig sommergin, med en svag syrlig sødme og den kan drikkes pure og naturligvis i drinks.

De lækre gin kan købespå Bornholmpå Sjællandpå Fynpå Langelandi Jyllandpå Djursland

Man kan købe brænderiets gin i mange danske vin- og spiritusforretninger og brænderiet oplever en øget efterspørgsel fra forretninger i hele landet. Den kommer også fra kunderne, der har hørt om og smagt gin fra brænderiet.

Østersøens Brænderis gins kan købes i hele landet

1437 har udført opgaver for det bornholmske brand de sidste par år, og udviklet nyt logo- og etiketdesign, senest til en serie af halvflasker, der er særdeles velegnede som gaver.

Martin er særdeles opmærksom på at udvikle sit brand og det er en fornøjelse for 1437 at være generator for udvikling af brandet og holde den røde tråd i nye initiativer.

Hel og halv flaske fra Østersøens Brænderi

Se flere billeder fra Østersøens Brænderi nedenfor

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo