Fugato - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Fugato A/S er en entreprenørvirksomhed som er kendt af alle på Bornholm. Det er dem der afhenter affald hos alle husstande og virksomheder på øen. Virksomheden er meget mere end det, den består af 7 afdelinger der hver har sit speciale: Entreprenør, Kloakservice, Skoventreprenør, Transport, Værksted, Erhvervsrenovation, Dagrenovation, og naturligvis en effektiv administration.

Fugato Bornholm

Virksomhedens direktør Kristoffer Notlev ønsker, at deres rolle som problemløser skal kommunikeres, for problemløsning ligger i virksomhedens DNA. De skal være åbne overfor det omkringliggende samfund og fortælle om de mange nye tiltag som der udvikles.

Destination Bornholm

Gennemført SEO, søgemaskine optimering

Der er skabt et nyhedsbrev, som i første udgave havde Skov som tema. Her blev skovafdelingen der ledes af skovfoged Nikolaj Jørgensen, præsenteret. Der er skabt et kommunikationskoncept, der informerer skovejere om hvordan Futago arbejder med moderne skovdrift og rentabilitet. Den overordnede grafiske fremstilling har fået en nænsom opdatering og der går en rød tråd fra website, Facebook, tryksager og i aflevering af tilbud.

Fugato Nyhedsbrev
Image

Nye portrætbilleder af skovfoged Nikolaj Bredal Jørgensen

Image
Image
Image

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo