Fugato - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Fugato A/S er en entreprenørvirksomhed som er kendt af alle på Bornholm. Det er dem der afhenter affald hos alle husstande og virksomheder på øen. Virksomheden er meget mere end det, den består af 7 afdelinger der hver har sit speciale: Entreprenør, Kloakservice, Skoventreprenør, Transport, Værksted, Erhvervsrenovation, Dagrenovation, og naturligvis en effektiv administration.

Fugato Bornholm

Der er skabt et nyhedsbrev, som i første udgave havde Skov som tema. Her blev skovafdelingen der ledes af skovfoged Nikolaj Jørgensen, præsenteret. Der er skabt et kommunikationskoncept, der informerer skovejere om hvordan Futago arbejder med moderne skovdrift og rentabilitet. Den overordnede grafiske fremstilling har fået en nænsom opdatering og der går en rød tråd fra website, Facebook, tryksager og i aflevering af tilbud.

Virksomhedens direktør Kristoffer Notlev ønsker, at deres rolle som problemløser skal kommunikeres, for problemløsning ligger i virksomhedens DNA. De skal være åbne overfor det omkringliggende samfund og fortælle om de mange nye tiltag som der udvikles.

Fugato Nyhedsbrev
Image

Søgemaskineoptimering af meget forskellige afdelinger


Med målrettet optimering af hjemmesiden er det lykkedes Fugato at få markant bedre placeringer i Googles søgeresultater. Indsatsen har ikke alene givet flere besøgende på hjemmesiden, men har også sikret virksomheden ordrer ’ud af det blå’.

Det var i 2019, at Fugato i samarbejde med 1437 gik i gang med SEO, som kort fortalt går ud på at skræddersy indholdet på hjemmesiden, så den ligger så højt som muligt – helst i toppen – på Googles søgeresultater, når potentielle kunder søger på ord, der er relevante for virksomheden.

Kristoffer Nothlev fortæller: ”Vi har seks afdelinger i Fugato og valgte helt bevidst at begynde med kloakservice. Det er et forretningsområde, hvor søgeresultater er meget vigtige, fordi folk kun sjældent har brug for det, og når det endelig sker, skal det gå hurtigt, så man googler det lige med det samme.”

En 131 procent stigning i besøgstallet dokumenterer, at det var en god idé at arbejde med indholdet inden for kloakservice. Hvis man skriver ’Kloakservice Bornholm’, er Fugato i bogstavelig forstand på toppen. Men hvad kræver det af kunden at arbejde med SEO?

”Når jeg taler med mine afdelingsledere, kan de fortælle, at de har fået nye opgaver ind, hvor de tænker: ’Hvor i alverden kom dén fra’, og det er helt sikkert et resultat af vores SEO-indsats,” fortæller administrerende direktør Kristoffer Nothlev hos Fugato A/S med hovedkontor i Nexø. ”Det har simpelthen været en god forretning at komme helt i top på Google, så vi fortsætter med arbejdet fremover.”

Destination Bornholm

Gennemført SEO, søgemaskine optimering

Nye portrætbilleder af skovfoged Nikolaj Bredal Jørgensen

Image
Image
Image

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo