• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

1437 er et netværksbaseret design- og kom­mu­nika­tions­bureau på Bornholm, hvor vi brænder for at skabe unikke og løn­som­me løs­ninger indenfor Digital markedsføring og grafisk design.

Vi kan hjælpe dig med at udvikle dine varemærker og kommunikationsstrategier, så vi sammen skaber et solidt fundament for din markedsføring. Et fundament, der bygger på en langsigtet strategi, nogle klare mål og en fordomsfri tilgang til eksekveringen. 

Hos 1437 er vi ikke låst fast i kasser, men afpasser vores virkemidler og værktøjer efter strategi og ønsket effekt. Har man kun en hammer, ligner alle udfordringer søm. Vi vælger en bredere tilgang og lytter først og fremmest til dine ønsker og mål.

Fleksibilitet ligger i vores DNA

Som kunde hos 1437 har du tre faste medarbejdere og et netværk af professionelle kom­munikatører til din dis­position. Vi har base i København og Rønne på Bornholm hvor vi sammensætter en ef­fek­tiv task force, der er nøje afpasset den opgave, du bringer til bordet.

Derudover har vi sammensat bureauet, så det fungerer 100 % digitalt uafhængigt. Vi kan arbejde sammen på bureauet, hjemmefra eller hos dig. Fleksibilitet og mobilitet er langt den mest ef­fektive måde at løse opgaver og nå resultater på.

 

Skarp profil og unik tilstedeværelse på alle platforme

Kontaktform

Send os en mail

Book et møde, så vi kan høre om jeres planer og udfordringer, vi kan rådgive Jer til enkle pragmatiske løsninger.

Ring 5364 1437 eller skriv på post@1437.dk

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes