fbpx

1437 er et netværksbaseret design- og kom­mu­nika­tions­bureau på Bornholm, hvor vi brænder for at skabe unikke og løn­som­me løs­ninger indenfor Digital markedsføring og grafisk design.

Vi kan hjælpe dig med at udvikle dine varemærker og kommunikationsstrategier, så vi sammen skaber et solidt fundament for din markedsføring. Et fundament, der bygger på en langsigtet strategi, nogle klare mål og en fordomsfri tilgang til eksekveringen. 

Hos 1437 er vi ikke låst fast i kasser, men afpasser vores virkemidler og værktøjer efter strategi og ønsket effekt. Har man kun en hammer, ligner alle udfordringer søm. Vi vælger en bredere tilgang og lytter først og fremmest til dine ønsker og mål.

Fleksibilitet ligger i vores DNA

Som kunde hos 1437 har du tre faste medarbejdere og et netværk af professionelle kom­munikatører til din dis­position. Vi har base i København og Rønne på Bornholm hvor vi sammensætter en ef­fek­tiv task force, der er nøje afpasset den opgave, du bringer til bordet.

Derudover har vi sammensat bureauet, så det fungerer 100 % digitalt uafhængigt. Vi kan arbejde sammen på bureauet, hjemmefra eller hos dig. Fleksibilitet og mobilitet er langt den mest ef­fektive måde at løse opgaver og nå resultater på.

Læs mere og se vores præsentationsvideo

Skarp profil og unik tilstedeværelse på alle platforme

Webdesign + reklame­bureau Bornholm

Send os en e-mail

Alle felter med en stjerne (*) bedes udfyldt.

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo