• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sportdres

SoMe & Digital markedsføring

Sportdres har succes med digital markedsføring

Sportdres er en outdoor forretning udstyr og fritidstøj til alle der dyrker udeliv og navnlig fiskeri. Det er også en forretning med en KÆMPE udvalg i fiskeudstyr og med en kæmpe viden om hvad der er nødvendigt at have og hvad der er godt at anvende. 

Sportdres har et af vores digitale SoMe-abonnenter hvor vi kommer i butikken hver anden uge og filmer et specifikt produkt eller produktgruppe der relevant for årstiden. Med stillfotos og film skaber vi såkaldt organisk indhold og annoncer som publiceres på Facebook. 

Det giver resultater, vi anvender ikke boost, de er alt for kortvarige, istedet opbygger vi annoncer der retter sig mod en bestemt målgruppe og som kan køre over en langt længere periode. 

Efterhånden som vi har opbygget data, har vi en stor målgruppe, der er interesseret og som påskønner at få præsenteret nyheder og gode tilbud. Forretningens knowhow dokumenteres ved at det er virksomhedens ejer Jesper der i filmene præsenterer produkterne.  

Fra vores første møde med Jesper var vi klar over at vi skulle formidle forretningens fine rådgivning via ham, da han har en kæmpe indsigt i alt udstyr og som giver kunderne ærlig rådgivning.

Nikolaj Beyers team har filmet, optaget speak og klippet. Han holder øje med resultaterne og udarbejder hver måned en rapport over den forgangne måneds resultater. De drøftes med kunden og vi justerer aktiviteterne så annoncerne optimeres. Derved spares der på annoncebudgettet.

Se flere eksempler på Sportdres Borholms facebookside

Reklamefilm

Vi har også udvilket og produceret en stemningsfyldt reklamefilm for Sportdres Bornholm, hvor 1437 teamet og Nikolaj Beyer står bag idé, produktion og kampagnen, som kan ses på Facebook og TV 2.

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes