• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pærelunden


Markedsføring af projektboliger: Grafisk profil · website · tryksager · 3D

96 lejligheder til salg i Trekroner

I Roskildes nye kvarter Trekroner bygger AKF Holding A/S etagehuse med 96 lejligheder, der er en forlængelse af andre etagebyggerier som AKF også har forestået.

Der bliver bygget store og lyse lejligheder og bebyggelsen ligger smukt indpasset i landskabet med adgang til alle daglige fornødenheder og tog lige til døren. Det drejer sig om projektsalg, dvs. salget er startet inden byggeriet er færdig.

Opgaven var at skabe en website der kunne understøtte Home Mægleren Erik Svendsen i sit salgsarbejde og samtidig udvikle trykt salgsmateriale, med uddybende information til de kommende købere. AKF ønskede at de kommende købere, skal informeret om det høje kvalitetsniveau og den funktionelle indretning og de gode materialer som bliver anvendt.

Image

1437.dk skabte en website i CMS systemet Joomla, der er modulopbygget, så de fortløbende kan udvikles. Senere skal det også kunne rumme den næste etape, ligeledes etagebyggeri ved navn Poppellunden.

Websiten er udviklet i responsivt design, hvilket betyder at den kan tilgås fra alle typer mobile devices, og hvor menuen tilpasser sig, så det er nemt at navigere rundt på websiten.

Image
Image

De besøgende kan gå ind på etagene og se nærmere på de enkelte lejligheder, downloade plantegninger og de skal kunne hvilkelejligheder er til salg, solgt og reserveret. Mægleren kan tilgå websiten og opdatere lejlighedernes status.

Image

1437.dk har også forestået de gode fotos som giver et godt indtryk over bokvaliteter, ligesom vi har udført udarbejdelsen af plan- og etageplaner.  Websiten er søgemaskine optimeret og vi kan se at en stor del af brugerne tilgår den fra en smartphone, senere går de sikkert videre fra deres computer derhjemme.

Vi skabt også et logo, som afspejler roen og charmen i området 

Vi har også udarbejdet projektbeskrivelsen, hvor vi har udarbejdet alle tekster, udført 3D illustrationer som er særdeles vigtige, så man kan se arkitekturen omgivelserne og hvordan lejlighederne er indrettede, så realistisk som muligt. Her kan man også finde de mange forskellige lejlighedsløsninger som bebyggelsen tilbyder. Og sidde hjemme i ro og mag og leve sig ind i den nye bolig.

Tryksagerne er trykt i digitaltryk, i mindre oplag, så det er muligt at opdatere materialet, hvis der sker ændringer.

I materialebeskrivelsen kan man se de standard valg som er foretaget og se hvordan man kan skabe sin individuelle stil, ligesom man kan se specifikationer på hvidevarer og lignende.

Image
Image
Image

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes