fbpx

Søge­maskine­op­tim­ering

Flere besøgende på din website med SEO

 

Ønsker du flere besøgende på din website, skal du ind i maven på den. Eller rettere ind i administrationen. Du skal SEO-optimere den.

SEO søgemaskineoptimering til google

Det er en spændende opgave. Skal det gøres seriøst, skal der god erfaring til. Lykkes det, vil du komme længere frem i søgninger, læs Google.

Mange der søger har ikke tålmodighed. Mange kommer ikke længere end til side 2 eller 3, når de har søgt. Så går man videre. Finder man ikke noget, søges der igen, denne gang lidt anderledes. Man mister hurtigt troen på en virksomhed, der ikke har gjort sig ordentlig søgbar. Sådan har mange det, måske handler man instiktivt, uden at tænke meget over det. Og det er helt sikkert uretfærdigt. Men fakta alligevel. 

Forleden fik vi til opgave at søgemaskineoptimere en virksomhed, som var markedsleder inden for deres område. På deres store varegrupper kom de ikke frem i søgninger. Hvor mange kunder og muligheder de mistet ved man ikke.

Det er en svær størrelse at sætte tal og penge på mistet opportunity, men enhver, der arbejder med salg, ved, at det kan være småpenge eller millioner. Det, man også ved, er, at man ikke fik muligheden. 

For en lille investering kan det ændres.

 

Fra besøgende til kunder

Hvordan kan man fange besøgende?

  1. Man kan søgemaskineoptimere (SEO) sin website.

  2. Man kan f.eks. annoncere på Google. Annoncerne er dem, der står øverst på siden og andre gang i højre side – de såkaldte AdWords.

Enhver, der har administreret et annoncebudget til magasiner og blade, vil elske, hvordan man kan styre sine annoncer. Man kan målrette dem, indkredse målgruppen geografisk, og man kan styre sit budget, f.eks. med et dagligt begrænsning - og så kan man også styre tidsrummet. Og man skal huske at installere et godt statistikprogram, så man kan se, hvorfra de besøgende kommer fra, hvad de ser på, og hvor længe de er der. Og en hel masse mere.

De søgeord, man vælger til annoncen, og den pris man betaler for dem, kan man også begrænse. Søgeord som lejlighed og ejendomsmægler kan være dyre. Betaler man toppris, kommer man øverst, indtil en anden betaler toppris. Sådan er systemet. Man kan også arbejde lidt mere kreativt og finde ord, der ikke er så dyre. Der er meget, man skal kunne - og meget man skal lære.

 

fang kunder med seoGoogle optimering kort fortalt:

  • Bliv fundet af potentielle kunder
  • Kom højere op i søgeresultaterne
  • Få flere besøg på din website
  • Få flere kunder på din website
  • Få flere ordrer
  • Relevante søgeord giver relevante besøg 

 

Man kunne også gøre noget andet, sætte os på opgaven!

Gør du det, så får du stor weberfaring, teknisk indsigt og tæft for markedsføring og søgemaskineoptimering - og du får en samarbejdspartner, der sætter sig ind i din virksomheds afsætning og målgrupper, og som løbende holder øje med, hvordan søgningerne udvikler sig indenfor SEO området. 

Med en lille investering i et testprojekt på 5-10.000 kroner kan man få sat igang.

Ring til Dennis, og få en pris og lidt rådgivning. Tlf. 5364 1437

side 1 på google

Stolt partner til Folkemoedet logo