Webdesign - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Vi bygger smukke websites, der er søgemaskine­optimerede og skabt til digital markedsføring i Open Source CMS-platformen Joomla, der løbende kan udbygges og opdateres.

Mobiloptimeret website

Her i 2018, anvender 52,4%* af brugerne mobil til deres første besøg på websiten. Ønsker de at informere sig yderligere, går de til deres computer eller tablet. Derfor skal websiten være optimeret til mobiltelefoner og tablets i forskellige størrelser.

1437.dk har skabt websites i mange år og har både stået bag enkle websites og ganske store internationale websites med flere sprog.

 

Mobiloptimeret website

Wordpress, Concrete5 & Umbraco CMS

Er bare nogle af de andre CMS-systemer vi også har erfaring med, og vi kan helt sikkert også hjælpe med dit.

Websiten er en kanal med stor betydning i kommunikationen med kunderne og den er basis for opkald fra mobil og tablet. Den kan opdateres, vi plejer at sige at ejeren dermed beskytter sin investering. Når vi bygger websites er de forberedt på udbygning, f.eks. ekstra sprog, shop, survey eller andre faciliteter.

louv snedkeri website

 

Hjælp til webdesign og opbygning

Vi kan undervise webmaster og andre der skal vedligeholde og publicere i brug af CMS-systemer og med et 1437 hotline abonnement, kan de få assistance når der kører fast eller skal udføre nye opgaver.

Sidder du fast i en website, som I ikke kan tilgå,
kan vi måske hjælpe.

1437 website joomla

5 / 5

Nyt website?

Brug vores online prisberegner
og få et godt tilbud på din næste hjemmeside.

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo