Responsivt Webdesign med CMS

Digital gennemslagskraft på alle platforme

En effektiv website, skal være smuk, kunne findes og markedsføres.
Vi bygger websites, der kan udbygges, og som kunderne selv kan holde ved lige, hvis de ønsker det. De inde­holder state of the art modul­baseret teknologi, der løbende kan op­dateres og udbyg­ges.

 

webdesign

 

joomla logo

Open Source
– billigt og udviklet

I dag arbejder vi med open source CMS-systemet Joomla. Vi henter et gratis grundsystem og finder designskabeloner, som vi anvender eller tilpasser. Der findes et hav af udviklere, der skaber smarte facil­iteter, som vi kan bruge for ganske små beløb.  

Fordelen er, at man springer udviklingsfasen over. Hvis du ønsker en bestemt funktion­alitet eller facilitet, skal vi ikke udvikle den fra grunden. Vi finder en eksisterende. Eller vi finder en, der kan tilpas­ses. Det sparer tid og penge.

Vi anvender kendte, gennemprøvede teknologier, og vi holder os ajour med udviklingen på dine vegne. Når det gælder hosting, så finder vi det, der passer bedst og er billigst. Hostingselskabet fakturerer direkte til dig, uden avance til os. Mere for mindre.

responsive web design

Mobiloptimeret website med responsivt webdesign

Lynhurtig research flytter til mobilen, så din næste website skal være optimeret til at tage sig godt ud der. Her er det vigtigt, at den fremstår med en forenklet navigation, som fungerer godt på mobilen. Det hedder responsivt design. 

mobil website

Omkring 60%* af de besøgende er idag på enten tablets eller smartphones. Det er meget og det er gået hurtigt med at komme op på disse tal. Og heraf står iPhone og iPad for langt størstedelen.

 
 

Udvikling af webdesign

Vi udarbejder gerne designskabeloner og tilbyder kurser, hvor du sammen med vores udvikler og webdesigner lærer, hvordan man opdaterer dem. Du kan også købe klippekort, som giver dig adgang til hotline og assistance, når du skal skabe nyt eller det brænder på. Er du ny i jobbet kan du få et brush-up kursus, ligesom vi kan arbejde som vikar for en travl webmaster.

*Statistik fra de 200 største websites i danmark hos Foreningen af Danske Internetmedier (FDIM), December 2015