Privatlivspolitk

1437.dk aps’ persondatafortegnelse om kunder

Formålet med nærværende fortegnelse er at beskrive virksomhedens behandling af persondata, således at det kan dokumenteres, at persondataforordningens og databeskyttelseslovens regler overholdes.

 

Dataansvarlig

1437.dk aps
Rigensgade 9
1316 København K
+45 5364 1437
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Behandlingens eller behandlingernes formål

Kontaktoplysninger på kunder i forbindelse kommunikation, fakturering og fragt.

 

Kategori af registrerede personer

Der behandles oplysninger om følgende kategorier af registrerede personer:

a) Kunder

b) Ansatte hos kunder

c) Abonnenter

d) Vores samarbejdspartnere

e) Kunders samarbejdspartnere

f) Personer der interviewes til artikler i markedsføringsmateriale for os selv og vore kunder 

g) Personer der fremgår af tryksager og websites

 

Oplysninger, som behandles om de registrerede personer

    

Identifikationsoplysninger

Ja

 

Navne, firmaadresser, mailadresser, telefonnumre og evt. privatadresser og portrætfotos

Nej

 

Race eller etnisk oprindelse

Nej

 

Politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning

Nej

 

Fagforeningsmæssigt tilhørsforhold

Nej

 

Helbredsoplysninger herunder genetisk data

Nej

 

Biometrisk data med henblik på identifikation

Nej

 

Seksuelle forhold

Nej

 

Strafbare forhold

 

Modtagerne af personoplysningerne

Kategorier af modtagere som oplysninger er eller vil blive videregivet til herunder modtagere i tredjelande og internationale organisationer:

1. Kunden der har anmodet om at opgaven udføres

2. Evt. tredjepartsleverandør der leverer en service direkte, for eksempel trykkeri eller webhostingudbyder

3. Vores CRM-system hostes hos Pipedrive i Estland – læs mere om Pipedrives GDPR compliance her

 

Tredjelande og internationale organisationer

Oplysninger om overførelse af personoplysninger til tredjelande eller internationale organisationer:

1. Vores nyhedsbreve leveres af Amerikanske Mailchimp – læs mere om Mailchimps GDPR compliance her

2. Vi foretager tidsregistrering med Amerikanske Harvest, her opbevares firmanavne og kontaktpersoner – læs mere om Harvests privatlivspolitik her

 

Tidspunkt for sletning af oplysninger

Personoplysninger modtaget fra kunder slettes senest 5 år efter, at oplysningen er modtaget, medmindre der er særlige forhold, der begrunder en længere opbevaring