• +45 5364 1437
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Markedsføring af projektboliger

Vi tænker salg, salg, salg …

Selv det bedste, mest gennemførte og gennemtænkte byggeri skal sælges på den rigtige måde for at få de rette købere i tale og blive en succes­historie.

Hos 1437.dk har vi høstet erfaring med salg af boliger, erhvervs­domiciler og bygge­projekter gennem mange år og brænder for at finde den optimale identitet til hver eneste opgave.

Markedsføring af byggeri er blevet et speciale for os, og det er mange kvadratmeter, vi har hjulpet ejendoms­udviklere, arki­tekter, mæglere og admini­stratorer med at sælge.

Vi er langt fra mætte på det område og har appetit på flere opgaver, fordi vi i dag har en komplet værktøjs­kasse, der kan lette proces­sen og skabe resultater.

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller har et konkret projekt, du gerne vil drøfte.

Dit projekt i sikre hænder

Ved projektbyggeri vil vi gerne tages med på råd så tidligt som muligt i processen. Tal med os om projektets identitet, få et konstruktivt medspil om projektets kommercielle bæredygtighed og lad os sammen udvikle en appellerende og sælgende profil.

 • Udvikling af projektnavn og -logo

 • Formulering af en sælgende identitet

 • Beskrivelse af grundtanker og filosofi

 • Sammenfatning af idégrundlag mv.

 • Bindeled mellem projektets parter

 • Styring og koordinering af det praktiske

 • Tilretning og løbende opdateringer

Hos 1437.dk har vi den grundlæggende forståelse af markedet og alle de udfordringer, man møder som developer. Derfor starter vi ikke med Adam og Eva, men går direkte ind i processen med udvikling af et kommunikationsunivers, der fungerer.

Rentemesterhaven Projektsalgsbolig

3D visualisering af Rentemesterhaven i 2400 København NV. I 1437.dk har vi stået for udvikling af logo, den grafiske profil, etablering af hjemmeside, udvikling af annoncer, diverse materialer til showroom mv. Læs mere her.

3D illustrationer
- En ekstra dimension til projektet

Specielt ved projektsalg er den helt store udfordring, at man sælger en drøm. Hvad enten det er nybyggeri eller omfattende renoveringer, så findes boligerne ikke, og man er derfor nødt til at inspirere de potentielle købere- på andre måder. Og her gælder det, at billeder siger mere end tusinde ord.

3D-illustrationer er altafgørende, når man skal vise, hvordan det nye byggeri kommer til at tage sig ud i virkeligheden. Vi kan udvikle, bearbejde og klargøre 3D-illustrationer, så de fremstiller de kommende boliger som en attraktiv vision, der er på vej til at blive realiseret.

Se mere på 1437.dk/3D eller prøv et 360° panorama her

3D 360 graders fremvisning

Et website er omdrejningspunkt for salget

Ethvert projektbyggeri skal have en gennemført og velfungerende hjemmeside med alle nødvendige informationer præsenteret på en overskuelig, sælgende måde. Når designet er på plads, skal det være nemt for den interesserede køber at finde sin drømmebolig. Og det skal være nemt at opdatere for sælger.

 • Alt om beliggenhed og byggeri

 • Etageplaner med ledige boliger

 • Materiale- og arkitekturbeskrivelser

 • Kontakt, showroom og åbent hus

 • Løbende opdatering af informationer

 • Nye billeder af byggeriets udvikling

 • Et dynamisk og tiltalende salgsunivers

Vi ved, hvad der virker, og hvilke faldgruber man skal undgå. Vi har den nødvendige indsigt og den tekniske faglighed til at opbygge hjemmesider, der yder dit projekt retfærdighed og giver dine medarbejdere mulighed for selv at opdatere.

Læs mere om webdesign her

 

Frihavnstårnet Projektsalg

Plantegninger
- Indrettet til at støtte processen

Plantegninger er et nødvendigt værktøj i ethvert projektsalg. Potentielle købere indretter deres kommende bolig ud fra plantegningerne. Og for mægleren er plantegningerne også et uundværligt salgsværktøj, når man har dialogen med kunderne.

Hos 1437.dk kan vi tilbyde at udvikle og forfine plantegningerne, så de bliver perfekt integreret i kommunikationsuniverset og samtidig inviterer køberne til at lade fantasien få frit løb.

Frihavnstårnet Projektsalg

Foto, film og drone
- Billedet på et effektivt salg

Billeder sælger! Ikke mindst ved byggeri, hvor vi bruger­ billeder til illustration af området og til illustration af byggeriet, hvis det står færdigt. Hos 1437.dk lægger vi meget stor vægt på kvaliteten af billedmaterialet, og derfor samarbejder vi med en lang række fotografer, der – også geografisk – spænder vidt.

 

Vi kan også tilbyde komplette filmproduktioner med underlægningsmusik og speak til præsentation af byggeriet. Det kan være en attraktiv feature på en hjemmeside.

Se mere på 1437.dk/foto eller se vores flotte dronefilm ved at klikke på den korte animation til højre.

Droneoptagelser

Eksempler på byggerier:

Rentemesterhaven
Frihavnstårnet
Pærelunden
Poppellunden

Eksempler på mæglere:

Lokalbolig Projektsalg
Home
Kun Lejligheder

Eksempler på bygherrer:

2L Holding
AKF
Boll+
V8 Construction

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes