fbpx
  • +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2L Holding AS

Det er vigtigt at have en god og sikker website

Hvad dækker de forsikringer, man ikke tænker over?

2L HOLDING AS er en virksomheder der båder bygger huse og investerer i virksomheder. Der er altid tale om langsigtede investeringer og vi har nu bygget deres tredje website. Samarbejdet er over 25 år gammelt.
 
Websiten er den korte historie, den dækker over meget længere historie som man kan hører når man kontakter virksomheden. 
 
Websiten er bygget i CMS-platformen Joomla, en platform som mere end 2,5 millioner websites er skabt på, og som vi kender som en meget stabilt og sikker webplatform. Den er skabt til udvidelse med tusinder af specialiserede templates, og over 6,5 tusinde plugins, som vi kan bygge videre på og rafinere til et unikt udtryk.
 
At tillægge til et sprogmodul er en lille opgave og løbende holde teknikken opdateret er et vigtigt sikkerhedstrick og med til at fastholde websites værdi. Joomla er forberedt til søgemaskineoptimering og vores kunde har fået en kort kursus, så de selv kan foretage opdateringer. 
 
De har desuden et hotlineklilppekort, så de har adgang til vores ekspertise, når de behøver hjælp eller når der skal tilføres nye områder de ikke er fortrolige med.
Image

Logo og designprofil

1437.dk har også udarbejdet virksomhedens nye designprofil med nyt logo og udviklet wordtemplates til virksomhedesn selskaber.

Bornholms Brand
Image
2L Ejendomme A/S

2L Ejendomme står for drift og administration af koncernens investeringsejendomme, som primært er lokaliseret i og omkring København. Ejendommene er kendetegnet ved gode beliggenheder og stabile lejerbaser.  
Se mere…

2L Projektudvikling A/S

2L Projektudvikling er aktiv inden for ejendoms- og projektudvikling. Teamet i 2L Projektudvikling består af erfarne folk med et fokus på innovation og faglighed, der kan drive udviklingsprojekter fra A-Z. 2L Projektudvikling er engageret i en række projekter med både 2L-koncernen og eksterne kunder som bygherrer.
Se mere…

2L Holding A/S

2L Kapital foretager direkte investeringer i små og mellemstore unoterede virksomheder. Siden 1990 har vi købt, solgt eller beholdt en lang række selskaber inden for forskellige sektorer og har aktuelt en portefølje bestående af mere end 10 selskaber. 2L Kapital er en aktiv medejer, som engagerer sig aktivt i selskaberne og typisk har en betydelig ejerandel på mere end 10%. 
Se mere…

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København N

© 2023 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes