Louv Snedkeri - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Louv Sned­keri

Responsivt webdesign

Denne gang til et snedkeri, som vi gerne anbefaler

Responsivt Design til snedkervirksomhed

Vi har lavet ny website for Louv Snedkeri. Den er udført i responsivt design, så den også tager sig godt ud på mobil og på tablet.

Louv snedkeri ledes af 3 snedkermestre, Carsten Louv, som er senior, og sønnerne Christian og Jens Louv. De fremstiller inventar og møbler efter mål, og de udfører bygningsarbejder fra en havelåge til om- og tilbygninger og køkkener. De er eksperter i inventar og skræddersyede løsninger, som de udfører på eget værksted i Kastrup. Staben er 10 dygtige håndværkere, og mestrene er med på alle opgaver - det borger for kvaliteten.

Snedkerværkstedet

Værkstedet er udstyret med værktøj, som er enhver drengs drøm. Der er stadigvæk gammelt håndværktøj, der anvendes, hvor det er bedst, og der er moderne maskiner til rationel produktion. De har også CNC maskiner, som kan udføre opgaver med stor præcision og til mindre serier. De driver virksomheden, som man huskede et snedkerværksted i barndommen, og kunderne kan komme med store og små opgaver, der alle bliver udført håndværksmæssigt korrekt, og så det holder.

Det er en fornøjelse at komme på deres værksted og se, at de har møbelklassikere stående, der skal friskes op, så de igen fremstår som nye. Louv Snedkeri er en god kontakt for alle, der sætter pris på godt håndværk, lækre detaljer og som ønsker opgaver udført i hjem og virksomhed af rigtige håndværkere, der sætter en ære i at aflevere projekter, som kunderne gerne vil have det, på hele Sjælland og København.

Husk navnet og klik ind på hjemmesiden: louvsnedkeri.dk, telefonnummeret er 32 500 252.

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo