Bornholmerslagteren
Website i Joomla 4 / Delikate madfotos
Bornholmerslagteren er garant for traditioner og kvalitet. Ny website.
Bornholmerslagteren startede tilbage i 1864 dog under navnet Slagter Jørgensen og slet ikke på Bornholm, men derimod på Fyn. Som årene er gået og generationerne skiftet åbnede Richard Jørgensen i 1934 slagterforretning i Sandvig på Bornholm. I dag hedder virksomheden Bornholmerslagteren og drives af Richard Jørgensen der er opkaldt efter sin bedstefar.
Bornholmerslagteren producerer i dag den egen produktlinje vi kender så godt, men samtidig produceres der også whitelabel produktserier til Netto, REMA 1000 og Lidl.
Richard Jørgensen mener, at de har en god størrelse der gør det muligt at producere god kvalitet både i store og små oplag. Netop denne styrke gør at mange store supermarkeder og brands kontakter Bornholmerslagteren når der for eksempel skal produceres lækre salater med kvaliteten i top til et mindre marked der gerne betaler lidt ekstra for kvalitet og økologiske råvarer.
Da vi besøgte slagteriet blev der produceret lækre pølser og salater. Med et yderst effektivt workflow blev der hakket kød og stoppet pølser med højt humør og i den anden afdeling blev der pakket salater til Nettos ØGO serie.
Fotos fra hjemmesiden, taget af bureauets fotograf Nikolaj Beyer
Slagtermester Jørgensen går ligesom sin bedstefar rundt med et smil på læben og fortæller gladeligt om produktionen mens medarbejderne fortæller om dengang han bankede dem i firmaturneringen hvor de skulle køre gocart.
Mixet af store og små produktioner giver en varieret hverdag for medarbejderne. Brandet Bornholmerslagteren står stærkt i forbrugernes bevidsthed, det har slagtermesteren mange eksempler på og produkterne er en vigtig del af det Bornholmske brand.