Udvikling af Grafisk Design

Grafisk design der skiller sig ud

Vi begynder altid med det, du har i dag

Hos 1437.dk begynder vi ikke med at råbe revolution! Når det gælder grafisk identitet ser vi på, hvad du har i dag, og hvor du gerne vil bevæge dig hen. Skal nogle elementer gå igen? Hvad skal det nye design udtrykke: Soliditet, dynamik, mode, tidløshed …?

Næste trin er at udvikle et grafisk udtryk, der står for præcis dét, du gerne vil udtrykke. Det gør vi ikke alene med respekt for den kreative æstetik i opgaven, men også med en stærk sans for, hvordan dit nye design kan bruges optimalt i den digitale verden.

Du ender med grafik, der peger fremad

Når vi har udviklet og finpudset din grafiske linje – altid i et tæt samarbejde med dig og dine nøglemedarbejdere – står du med et corporate design, der er egnet til nettet, til de sociale medier, til PowerPoint-præsentationer, til pdf’er og alle andre platforme.

Hos 1437.dk kan vi styre hele forløbet med sikker hånd frem til trykmaskinen eller publiceringen på nettet. Det er måske ikke raketvidenskab at arbejde med design i dag, men det kræver faglighed og erfaring, hvis du ønsker et resultat, der skal holde.

 

grafisk design, design af grafik,