• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bo42 - Boligorganisation på Bornholm


Billedet på perfekt samarbejde

Nu kan boligsøgende bedre finde hjem på Bornholm

 

Opgaven lød på video og gennemfotografering indefra, udefra og oppefra af samtlige 34 afdelinger hos Bo42, øens største almene boligorganisation med i alt 1.172 boliger.

Over 2.000 bornholmere bor til leje hos Bo42. Organisationen har så mange boliger, at der er hyppig ind- og udflytning, og derfor er det vigtigt, at alle afdelinger og boligtyper er fotograferet på en måde, så boligsøgende allerede ved skærmen kan orientere sig.

"Vi har interne flytninger, nye beboere fra andre boliger på Bornholm og boligsøgende fra resten af landet," forklarer direktør Ebbe Frank, direktør i Bo42. "Vi ville én gang for alle have gennemfotograferet vores afdelinger, så vores præsentation på nettet ville gøre det nemt for alle at finde den ideelle bolig hos os."

Ebbe Frank og hans medarbejdere havde allerede kig på, hvad fotograf Nikolaj Beyer hos 1437 kunne levere, og efter præsentationen af billederne fra en første pilotopgave vendte bestyrelsen tommelfingeren opad. Nikolaj & Co kunne gå i gang.

"Det har vi ikke fortrudt! Vi gjorde meget ud af forventningsafstemningen på forhånd, og derefter var det simpelthen et perfekt forløb. Aftalerne blev overholdt, stillbilleder, videoer og de flotte droneoptagelser sad lige i skabet, og så har Nikolaj og hans kolleger været gode til at levere film og billeder i de formater, vi skal bruge. Jeg tør godt give 1437 mine varmeste anbefalinger," siger direktør Ebbe Frank fra Bo42.

Den almene boligorganisation har i øvrigt tidligere fået lavet luftoptagelser fra fly og helikopter, men det gav langt større frihed – også med hensyn til tidspunkt, vejr og vind – at bruge drone til billeder og video. "Det er blevet nemmere at være fleksibel med den nyeste teknologi, og den mestrer de heldigvis hos 1437, så også på det punkt er det en god idé at stille skarpt på dem som billedleverandør," slutter Ebbe Frank.

Bo42

Totalleverance i foto og video

  • Interiørbilleder / Eksteriørbilleder
  • Stemningsbilleder / Atmosfære
  • Droneoptagelser – foto og video
  • 360 graders rundflyvninger
  • Gennemfotografering af alle boligtyper
  • Fotoserier fra alle boligafdelinger
  • Høj opløsning plus onlineformater
Image

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes