fbpx

WebsiteVideotil Jönsson Inventar

Image

Har du har brug for en snedker, der kan skabe snedkerinventar og køkkener efter dit eget design og behov?

Det er helt fantastisk, hvad virksomheden kan producere, og spændvidden i opgaverne er formidabel. Medarbejderstaben er fagligt meget dygtige og topmotiverede til at skabe unikke kvalitetsløsninger i topkvalitet. Værkstedet ligger i Herlev med fuld opdateret maskinpark, herunder diverse CNC-maskiner.

De har fået en nye website, som vi har bygget. Prøv at klikke ind under referencer, hvor der er en stribe spændende projekter, der kan inspirere dig.

Jönsson Inventar A/S er b.la. certificerede i at arbejde med Corian-materialet der har en række unikke egenskaber, og som giver mulighed for at sprænge rammerne for, hvad man normalt kan med træ, plader og overflader.

Hvis du ser på køkkener i den dyre ende, hvorfor så ikke tage fat i den mest kreative snedkervirksomhed, vi nogensinde har mødt? De kan sagtens konkurrere. Især hvis din virksomhed skal have en ny unik og lækker reception og inventar, så grib telefonen og ring til snedkermester Steen Jönsson 4073 6208.

Må vi byde påen varm kop kaffeet glas Bornholmsk kildevanden flaske Bornholmsk æblemosten kold cola?

…enten virtuelt eller på vores kontor på Bornholm eller i København

Book et møde, så vi kan høre om jeres planer og udfordringer, vi kan rådgive Jer til enkle pragmatiske løsninger. Udfyld formularen eller ring til os:

Peter Konoy

Bureauleder, grafisk designer Peter Konoy

+45 2728 2961 · pkm@1437.dk

Nikolaj Beyer

Fotograf, videograf Nikolaj Beyer

+45 6160 8522 · nbl@1437.dk

Kontakt os

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo