fbpx

Digital Mark­eds­fø­ring

Du får fuld fokus på din bundlinje

Vil du have skabt et nyt afsæt i din markedsføring med aktivitet og kampagner på digitale platforme, så tag fat i os. Vi udvikler digitale strategier og effektive kampagner, der fører dig frem og op på næste trin i markedsføringen.

Hos os får du dedikeret strategisk rådgivning, månedlig afrapportering og rød tråd i din marketing.

Det rigtige platform mix

Der skal udvikles en klar strategi til hver platform, der kan eksekveres og planlægges frem i tiden.

Hver platform har sine fordele og muligheder, vi rådgiver til den korteste vej til kundernes hjerter.

Vi kan udvikle kampagner der kan eksekveres i samarbejde med virksomheden. Vi tilser kampagnen dagligt og foretager løbende justeringer der baggrund af datagrundlaget i besøgsstatistikkerne på website og de digitale platforme og så lægger vi vores erfaring oveni. Vi giver kampagnen nærvær.

 platform mix

Annoncering på Google

Der er mange spændende muligheder med Google, f.eks. søgekampagner, hvor man kan skabe kampagner for dem der søger et specielt produkt eller en serviceydelse. Der er også muligheder i display­netværket, som er langt billigere, hvor man kan arbejde med profilering af budskaber.

Annoncering på Sociale medier

Facebook, LinkedIn, Pinterest og Instagram er nogle de platforme som vi arbejder med dagligt.

Vi har indhøstet mange erfaringer igennem de sidst 6-7 år og vi har en betydelig knowhow i hvordan man skaber følgere, der sluttelig bliver til kunder.

Vi kan målrette nye kampagner for brugere der har været inde på websiten, så man kan præsentere dem for budskaber på Facebook eller i Googles Display­netværk og der er lang række muligheder for at annoncere til de brugere som én gang har vist interesse.

Vi er klar over at området er komplekst, men vi sørger for at tale i et sprog så du kan følge med i hvad der sker og vi vil garantere dig at vi vil varetage dine interesser på bedste vis.

Tablet- og mobiloptimeret

I 2018 anvender 52,4%* af brugerne mobil til deres første besøg på websiten. Ønsker brugerne yderligere information, går de til deres computer eller tablet. Derfor er det vigtigt at websiten der linkes til er optimeret til mobiltelefoner og tablets i forskellige størrelser.

Digital markedsføring platforme

Rapporter på aktiviteter

Vi udarbejder rapporter, sædvanligvis pr. måned eller som du ønsker. Du får naturligvis adgang til alle data i Google Analytics og Facebook Annonceadministrator. I vores rapport fremhæver vi de vigtigste elementer, så du ikke skal sætte dig ind i de noget komplicerede og omfangsrige rapporter fra annonceværktøjerne.

Hvis du synes at eksperter er dyre, så skulle du prøve at hyre en amatør!

Måske er vi reklamebureauet i dit liv?

 

 Aktivitets rapport

Kontaktform

Digital markedsføring

Book et møde, så vi kan høre om jeres planer og udfordringer, vi kan rådgive Jer til enkle pragmatiske løsninger.

Ring 5364 1437 eller skriv på post@1437.dk

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo