fbpx

Bebyggelsen Nordens Søpark ligger i Trekroner, den nye bydel i Roskilde. Den har egen togstation, 28 minutter til Rådhuspladsen og et alsidigt butikscenter. Der bygges 123 ejerlejligheder på en skrånende grund ved en lille sø og i gåafstand til natur. Lejlighederne har altan eller terrasse.

Image

1437 har udviklet projektets logo, der har blandt andet referencer til det spændende kunstprojekt der kommer til at udsmykke området udført af kunstneren Mette Winckelmann som placerer en række dekorerede cirkler af en anselig størrelse mellem bygningerne. Man kan læse mere om Mette Winckelmann, på websiten.

1437 har skabt projektets website, der er opbygget med nyeste teknologi i et responsivt design, så den fremstår intuitiv på mobil, tablet og på en computer. Den indeholder beskrivelser af boligerne, og områdets mange kvaliteter. Og man kan søge boliger frem efter pris, placering og størrelse og man kan se og downloade plantegninger som vi også har rentegnet.

Vi har tegnet 3D illustrationer så man livagtigt kan se hvordan boligerne fremstå og kan indrettes. 

Der er desuden skabt en trykt projektbeskrivelse på 64 sider som kan man bestille på websiten og hos Homemægleren Erik Svendsen i Roskilde. Man kan også møde mæglerteamet til åbent hus, åbningstiderne står på websitets forside.

Image
Image

Bebyggelsen indeholder også et fælleshus, hvor der er mulighed for at skabe aktiviteter og sammenkomster. Det er meget fleksibelt indrettet og perfekt til familiefester og samling.

Byggeriet er igang og det er salget også. Salget startede i maj, hvor der blev solgt 4 umiddelbart og reserveret 6 lejligheder. Vi tilskriver naturligvis informationsmaterialet en del af æren, køberne skal jo tage stilling til en investering som endnu ikke er etableret.

1437 har stor erfaring i at skabe den rigtige platform, med den rigtige historie i tekst, illustrationer og billeder og vi har erfaring i at sammensætte en kreativ markedsføringspakke der sikrer at der står interesserede købere klar når der holdes åbent hus.

www.nordenssoepark.dk

I vore tekster har vi lagt vægt på at give et præcist og tydeligt billede livet i området, så man får et godt overblik over servicefunktioner og smagsprøver af den særlige atmosfære som den nye bydel har.

Bebyggelsen er tegnet af arkitekterne Danielsen architecture og Danielsen urban landscape, de har skabt et smukt moderne boligområde med tydelige referencer til dansk bygningskultur. Det vil fremstå smukt i årene frem og der er tale om et kvalitetsbyggeri som de nye beboere kan flytte ind i uden at skulle tilkøbe noget som helst.

Image
Image

Må vi byde påen varm kop kaffeet glas Bornholmsk kildevanden flaske Bornholmsk æblemosten kold cola?

…enten virtuelt eller på vores kontor på Bornholm eller i København

Book et møde, så vi kan høre om jeres planer og udfordringer, vi kan rådgive Jer til enkle pragmatiske løsninger. Udfyld formularen eller ring til os:

Peter Konoy

Bureauleder, grafisk designer Peter Konoy

+45 2728 2961 · pkm@1437.dk

Nikolaj Beyer

Fotograf, videograf Nikolaj Beyer

+45 6160 8522 · nbl@1437.dk

Kontakt os

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo