• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jönsson+

Grafisk profil · webdesign · foto · video · digital markeds­føring

Grafisk profilWebsiteFotoVideoDigital markedsføringSociale mediertil Jönsson+

Logodesign for Jönsson+

Jönsson Plus designer og producerer eksklusive snedkerlavede køkkener, garderober, og møbler

Webdesign forside

Jönsson Inventar A/S der har et topmoderne møbel- og inventarsnedkeri i Herlev, har skabt en ny afdeling for skræddersyede køkkenergarderobe og bad for de kunder der selv vil være med i designprocessen og som ønsker inventar der skabes til deres rum og som passer i boligens stil.

Virksomheden har rødder tilbage til 1898, hvor snedkermester Steen Jönssons oldefar etablerede snedkerværksted på Østerbro i København. Der blev fra starten satset på eksklusivt håndværk og der bliver stadigvæk produceret og leveret excellent møbelhåndværk fra øverste skuffe. 

Der er skabt en selvstændig website der viser bredden i opgaverne, kunderne kan selv være med i designprocessen sammen med husets designer og snedkerteamet. Der er desuden tilknyttet eksterne designere og arkitekter, så man sikrer sig at kunderne kan få netop det udtryk og design som de ønsker sig.

Køkken uden standardelementer

Der er ikke tale om tilpassede standardelementer, men ægte snedkerarbejde der sikrer at pladsen udnyttes optimalt med stor fokus på ergonomi, så det nye køkken bliver en arbejdsplads som passer perfekt den familie der skal anvende det.

Design i 3D

Jönsson Plus har en udviklings- og kreativproces, der sikrer at kunden få sit drømmeprojekt hvor der udarbejdes skitser, 3D illustrationer og siden opbygges en mockup i værkstedet i 1:1 så man kan sikrer sig at højder og paceringer er rigtigt forstået af kunden og så køkkenet har en ergonomi, der gør arbejdet i køkkenet rationelt og funktionelt. Kunden følger udviklingen på byggemøder i værkstedet for at skabe størst mulig tryghed.

Der arbejdes med alle smukke træsorter, stål, marmor, granit, Corian og andre moderne materialer. Jönsson Plus trækker på en årelang erfaring i hvordan materialerne anvendes optimalt og hvordan de kan kombineres. 

1437 har skabt websiten, udarbejdet teksterne og forestået fotograferingen af de smukke projekter. Websiten er bygget i den nyeste teknologi og skabt til digital markedsføring.

Skræddersyede møbler

På websiten kan man også se eksempler på møbler der er skræddersyede og skabt til de rum de skal fungere i. Prøv at se de smarte spisebord der bestående af to borde der kan kombineres når der er mange gæster til middag, eller den klassiske indbyggede bogreol, trappe eller en pejs der har et klassisk udtryk, med en moderne forbrændingsteknologi. Her kommer Jönssons årelange erfaring sammen med smukt snedkerhåndværk og elegant design til udtryk.

Image
Image
Image

Der er etableret en profil på Pinterest, hvor der løbende bliver uploadet billeder af smarte løsninger og detaljer. Prøv at blive Følger, så du kan se udviklingen. Pinterest er et smart system, hvor du også kan have din egen profil og opbygge din egen inspirationsbank til den dag, hvor du tager beslutningen og går igang med dit drømmeprojekt.

Der er også etableret en Facebookside, som publicerer informationer om Jönsson Plus køkkener, walk-in garderober og bad.

Se mere på:

jonsson plus website  Jonssoninventar.dk 

jonsson plus pinterest icon  Pinterest.com/jonssonplus

jonsson plus facebook icon  Facebook.com/jonssonplus

jonsson-plus-desktop-website.jpg
Image
Image

Siden er designet til brug på både store og små skærme

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes