Bornholmsk børnetøj er GOTS for miljøet - Blog - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Bureau­Bloggen

Tanker om markedsføring, salg og en skarp profil

Bornholmsk børnetøj er GOTS for miljøet

Nord+Nord hedder virksomheden bag børnetøjsmærkerne Okker-Gokker og Valhalla Reunion. De overholder verdens strengeste certificering inden for tøjproduktion – GOTS (Global Organic Textile Standard) – og det har miljøet rigtig godt af.

Der findes mange designere, producenter og sælgere af tøj til børn i alderen 0 til 8 år, men der er meget, meget få, der tager samme, vidtrækkende miljømæssige hensyn som Okker-Gokker og Valhalla Reunion. 

Virksomheden flyttede i 2013 fra Frederiksberg til Bornholm, hvor indehaver Ingeborg Griegel og hendes familie ønskede at komme tættere på naturen. Samtidig oplevede de, at det unikke brand med dets fokus på økologi og bæredygtighed passede langt bedre til øens profil, der også betoner bæredygtighed og samhørighed med omgivelserne.

Virksomheden har nu hovedkontor og flagship store i en af Danmarks smukkeste købstæder, Svaneke. I dag har ikke alene tøjet og materialerne, men også hele produktionskæden den eftertragtede miljøcertificering – miljø, emballage, det socialt ansvarlige aspekt – alt er blevet tjekket og kontrolleret. 

Okker-Gokker Organic har vundet prisen som bedste danske, bæredygtige børnetøjsmærke to år i træk. Designerne bag tøjet sværger til økologisk uld og bomuld, og virksomhedens vision bygger på ideen om en plasticfri verden.

Fotograf Nikolaj Beyer

"Det er en spændende opgave at levere billeder til Ok- ker-Gokker, for hvad enten det er modelbilleder eller produktskud, skal billederne yde produkterne fuld ret- færdighed, imødekomme kundens ønsker om look og stil og derudover give forbrugeren et klart billede af kvaliteten. Nogle kunder ønsker en casual billedstil, hvor andre søger det mere nordiske, stringente look. Hos 1437 kan vi imødekomme ønskerne, præsentere produkterne optimalt og sørger for billeder, kan bruges på tværs af alle platforme. Kontakt mig gerne og få en uforpligtende snak om dine fotoønsker."

Se flere billeder på okker-gokker.com

Flere vender tilbage til de trykte medier
Når afstanden til kontoret er 5 meter: Tips til hj...

Relaterede blogindlæg

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://1437.dk/

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo