fbpx
  • +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Gevandt - Sådan kommer en modeskaber godt fra start

Håndlavet, bæredygtigt og gennemført modetøj. Designet, udviklet og produceret lokalt i Rønne. Gevandt er en smuk historie om iværksætteri, som 1437 har bidraget til med modebilleder og produktfoto samt udvikling af webshop.

Siden d. 5 december 2020 har Rådhusstræde 1 i Rønne dannet ramme om en smuk, bornholmsk iværksætterhistorie. Pernille Vestergaard tog i 2016 turen med familien fra København til Rønne, og med årene modnedes drømmen hos hende om at få egen butik med produktion af skræddersyet tøj til kvinder. I december kunne hun ikke alene slå dørene op til sit værksted og butik i Rådshusstræde, men også tilbyde sin kreationer i en webshop.

"Jeg har jo kunder i resten af landet, ikke mindst i Nordsjælland, og med de usikre forhold i forbindelse med Corona, vat det vigtigt for mig at få en velfungerende webshoppen fra starten." fortæller butiksejer og modeskaber Pernille Vestergaard. 

"Og det er jo hverken gået værre eller bedre, end at der kom en ny bølge med nedlukning, og derfor er jeg glad for, at jeg sammen med 1437 fik åbnet for onlinesalg med det samme."

Da Pernille Vestergaards planer begyndte at tage form, tog hun i foråret 2020 et møde med 1437. Der var en god kemi, og parterne blev enige om, at 1437 skulle udvikle en hjemmeside og desuden hjælpe med både modebilleder og produktfoto til Gevandt. Ud fra Pernilles krav og behov, anbefalede 1437 Shopify-platformen til onlinesalg, og den gik i luften den 5. december samtidig med åbningen af den fysiske butik. 

Der må godt være spræl i mine samarbejdspartnere

Pernille Vestergaard er uddannet tekstilhåndværker og dameskrædder. Hun har en baggrund fra bl.a. Det Kongelige Teater og Dansk Scenekunstskole, og med afsæt i en stadig fascination af kroppen er hun med egne ord optaget af "hvordan jeg med min formgivning i tekstil kan påvirke og sætte aftryk i det omgivende rum." Det kræver kreative samarbejdspartnere med spræl, ungdom i hjertet og en eksperimenterende tilgang til den visuelle proces.

"Jeg fandt nogle godt partnere i 1437, og i dag er jeg glad for, at min virksomhed har to ben at stå på - den fysiske butik og den virtuelle platform." siger Pernille. "Deres rådgivning om Shopify-webshoppen har også været god, og den er blevet en fleksibel onlinebutik, som nemt kan skaleres op, når der er behov for det."

Butiksindehaveren fortæller, at hun tidligere solgte via sine opslag på Instagram, og det var omstændigt, for det krævede meget personlig korrespondance frem og tilbage med kunderne. Med webshoppen er onlinesalget sat i system, og med kunder over hele lander ser Pernille Vestergaard det som helt uundværligt at have en velfungerende onlinebutik, når virksomheden har base på Bornholm.

Et tæt og tillidsfuldt samarbejde om fotografi

Modefotografi er en speciel disciplin, hvor fotografen skal spænde vidt. Der skal være højt til loftet, når der skal findes kreative og atmosfærefyldte lokationer til at skabe den rette stemning i modelbillederne. Og der skal være en hej grad af præcision og godt håndværk, når der skal skydes retvisende og indbydende produktbilleder til hjemmeside og webshoppen. Det skal være trygt for kunden at købe online og produktet skal svare til det, man viser. 

Pernille Vestergaard: "Med min baggrund i teaterverden tænker jeg meget i historier og stemninger, og det har Nikolaj Beyer fra 1437 fanget rigtigt godt i modelbillederne. Vi har gjort meget ud af at finde spændene og ikoniske steder op Bornholm til billederne som for eksempel det Karen Blixen inspirerede hotel The Falcon i Sandvig og smukke, dragende udflugtsmål i den bornholmske natur."

Som iværksætter og nystartet butiksejer er budgettet ikke grænseløst, så Pernille Vestergaard og 1437 udvikler stille og roligt billedstilen og sørger samtidig for, at billederne kan bruges på så mange platforme som muligt. Instagram er stadig et vigtigt medie for modeskaberens produkter, så billederne skal kunne bruges på Instagram, på hjemmesiden og også gerne i butikken. 

"Billederne er så smukke, at jeg planlægger at få lavet storprint af dem ud mod gaden, men nu skal vi lige i gang igen efter coronaen først." slutter Pernille Vestergaard, indehaver af Gevandt.

Generationsskifte hoss Boss Cykler - også på nette...
"Vi ville gøre det anderledes. Og det var 1437 med...

Relaterede blogindlæg

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://1437.dk/

Søg på bloggen

Seneste blogindlæg

03 September 2021
Den centrale kanal for kontakt til dine kunder er din website 🌍 Selvom du publicerer på Facebook og Instagram, så er det vigtigt at din website er opdateret. At den er søgemaskineoptimeret og at den har effektive landingpages. ⛓ Lad os fortælle dig h...
02 September 2021
…den kører nat og dag: Både på sociale medier som Facebook og Instagram, samt i TV-reklamer, på hjemmesider og infoskærme i butikker og receptioner kan man se levende billeder som engagerer, informerer, underholder og ikke mindst SÆLGER. Vi er eksper...
27 August 2021
Vi ser masser af selvproducerede film på de sociale medier, mange af dem kunne med få praktiske greb blive meget bedre.  Her er et par tips om lyssætning Har du planer om at skabe mere professionelle videoer så kontakt Nikolaj Beyer og få sat fo...
20 August 2021
Vores nye Ronin kan holde kameraet stille selvom skibet gynger. 🛳 Det er en detalje men en vigtig detalje der gør at vi kan gennemføre optagelser selv under vanskelige forhold. 🎥 Tænker du at anvende film i din markedsføring? Så kontakt Nikolaj Beyer...
20 August 2021
Udover præsentation af en række fotoarbejdsområder indeholder den også en video, hvor Nikolaj forklarer hvordan han arbejder med fotografering, når han og hans assistent, Mathias Marker er på opgave.Vi har udviklet den nye fotoside så den præsenterer...

Abonner og få det hele med

Tags

familie friske råvarer Folketinget boss cykler Sommer Amerikaner tøj Sandvig analog børnetøj Tegnestue ejendomsmæglere Drengedrøm herretøj SEO Brillehuset kommunikation Bornholm kan webshop brugskunst tøjdesign Konstruktør handel sNoir Destination Bornholm winni grosbøll sommerhus Køkken mail destillering ko spisested Facebook Anders Blomquist modelbilleder Genbrug initiativ email Melsted bryg hotel zelmer Bella Kvarter test selv e-mail TV2 Bornholm børn indlæsningstid Fugato lys kage ronin gevandt designbutik kampagnefilm debat Solnedgang forkortelser Natruba lakrids Østkysten genstart i gadeplan Peter Juel-Jensen cykeludlejning Kursus strand afslapning nyhedsbrev Nord+Nord balka hjemmekontor folketingsvalg hasse boss Sendra instagram byggeskade tekst shopify ord optimering vores børnehave fremtiden film profilfilm Håndværk mad oh oak strategi kampagne annoncer Den gamle bydel håndværk SoMe faglært madentusiaster genopladning billeddatabase Allinge gin unge Byen muntert køkken LEGO Webinar person solskin rådgivning Konditor elcykler reklame Martin slideshow xl byg reklamefoto café ugens billede julekampagne forvandling Ginproduktion video Ørestad tv-reklame guide billeder Fiskeri Nexø specialiteter Johan Bülow grønt leg hus December restaurant marketing Janne Lundberg corona ekspertviden Natur Johnny Fagerlund lampe taler shopping børnehave Maskineri partnerskab dynamisk duo snogebæk Søgemaskineoptimering webdesign kamera Motor erhvervsliv Venstre Rønne V8 Byggeleder fremdrift lækkerier modetøj Østersøens Brænderi trykte medier læring trivsel markedsføring #reklamefilm tips Sandra folmand enebær søgeord Cowboy arbejdsglæde håndlavet produktfoto Google Anette Heick livsstil Corvette Nikolaj Beyer opslag LS1 Fotograf ejendomsservice la glace website iværksætter oplevelser sociale medier filmklip cykler sommerferie Nexø herremagasin gør det selv Cowboystøvler billedbank krise hjemmearbejde Snogebæk Byggeri Reklamebureau tagging Folketingsvalg 2019 KokkenBerg Turister reklamefilm billedebank platform Skovfoged Juæestemning Western Ostehørnet CMS bornholm kunder Mikkel Marschall salg gratis oplevelse Store torv gæster udstyr Google ads Desitination Bornholm Ferie kvalitet Venstre Bornholm videoproduktion lyssætning god mad budskab online butik hjemmeside historie reel foto historier abonnementsløsning Danbolig faglært er fedt brosten mode venstre bornholm dueodde Søren Hauch-Fausbøll rønne Støvler livline-klippekort

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Tilmeld nyhedsbrev
Marketing by

1437 ApS

KØBENHAVN: Naverland 34 · 2600 Glostrup

BORNHOLM: Snellemark 30 · 3700 Rønne

+45 5364 1437 · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

Privatlivspolitik · Cookiepolitik

© 2021 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes

Please publish modules in offcanvas position.