Fotograf på Bornholm - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Nikolaj Beyer

Fotograf Bornholm

Prisvindene fotograf fra Snogebæk, Bornholm

Med internationale priser på væggen fra Los Angeles, New York, Paris, Tokyo, London og Budapest. Han stiller skarpt og fotograferer portrætter, produktbilleder, madbilleder, arkitekturbilleder og virksomhedsportrætter - der profilerer unikt og han sørger for at levere smukke unikke billeder fra den bedste side.

 

Fotograf på Bornholm

Nikolaj Beyer har blandt andet fotograferet livsstilbilleder for Destination Bornholm i sommeren 2019 med fokus på de smukke Bornholmske byer: Svaneke, Gudhjem, Snogebæk, Rønne, Allinge, Boderne, Dueodde og Hasle.

Som Bornholmer er det drømmeopgaven at få lov til at fotografere de Bornholmske byer og seværdigheder der gør netop Bornholm til en unik feriedestination.
Billederne bruges i Destination Bornholms billedbank og er i fremtiden en vigtig del af markedsføringsmaterialet for Bornholm ude i verden.

De Bornholmske virksomheder nyder godt af fotograf Nikolaj Beyers øje for detaljer og teknik. Nikolajs fotografhjerte banker for at vise Bornholm og alt hvad øen kan byde på. Når Nikolaj fotograferer er der ikke en mulighed eller et billede der bliver overset.

Nikolaj har fotograferet for Bornholmske virksomheder som Østersøens Brænderi i Rønne, Nexø Herremagasin, Okker-Gokker i Svaneke, Devika i Nexø, Destination Bornholm, Gutemensch, Brillehuzet i Nexø, Bornholms mosteri i Rønne, Vandkefirperler og NXØ Brewery i Nexø, Pernille Bulow i Svaneke, Molen i Nexø, Christianshøj Kroen i Almindingen, Bornholms kunstmuseum, Fugato på Balka, Butik Pia Stærmose i Boderne og Bornholms Tidende i Rønne.

Nikolaj har med andre ord fotograferet sig gennem Bornholm og den Bornholmske natur til stor glæde for sine bornholmske kunder. 

 

Produktfotos og packshots

Vi fotograferer også gerne produktfotos og packshots til erhverv. Står du og mangler produktbilleder til din hjemmeside eller webshop? Vi har blandt andet fotograferet produktbilleder til Nexø Herremagasin der har et stort behov for packshots da moden skifter hurtigt. Hos 1437.dk er vores fotograf Nikolaj Beyer på pletten med det samme og producerer flere hundrede produktbilleder om dagen.

Nikolaj Beyer har med andre ord stor erfaring som fotograf og videofotograf og stiller gladligt op til endnu en spændende fotoopgave indenfor:

 

Gold  chatons  PX3 2019 Bronze  hm seal licc 300  hmention seal  C2A 2019 winner  bifa seal

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo