Anette Heick og Bornholm – videoer til sociale medier - Blog - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Bureau­Bloggen

Tanker om markedsføring, salg og en skarp profil

Anette Heick og Bornholm – videoer til sociale medier

Dette er nr. 3 af de 5 SoMe-videoer som vi har produceret for Destination Bornholm De skal anvendes i markedsføringen af efterårssæsonen eller skuldersæsonen som man også kalder det.

Det handler om at få danskerne til at gøre alvor af det ønske, som de sikkert har haft i mange år, at holde ferie på Bornholm.
Rigtig mange skolebørn og spejdere har været på Bornholm og siden har de ikke været
her på øen. Vi gætter på, at de en skønne dag gerne vil tilbage.

Der er fantastisk mange oplevelser at fremhæve, men én ting ligger fast, Bornholm har et så varieret udbud af spændende aktiviteter og et fantastisk varieret landskab, så turisterne kan sammensætte deres egen oplevelsespakke og få udbytte for livet. Ligemeget om de kommer alene, som par, familie eller i grupper.

Se nu bare hvad Anette Heick fremhæver som hendes ynglingssted, stenstranden ved Salomons Kapel, som man ikke finder andre steder, havde vi spurgt efter hendes top 10 favoritsteder havde hun let kunnet gøre det. Vi håber, at danskerne vil komme til øen og se for dem selv. Og så skal de nok opleve at der masser at komme tilbage efter.

Filmene og markedsføringen skal få danskerne til at holde ferie på Bornholm i år, der er nemlig skønt på Bornholm hele året.

Alle os på Bornholm kan hjælpe til med få budskaberne ud til venner og familie i det øvrige Danmark, vi kan dele på Facebook, så filmene kommer til at gå viralt.

Hele Bornholm er afhængig at det går godt i turistsæsonen og hvis du der læser dette og vil gøre en indsats, der ikke koster dig noget. Så opfordrer vi dig til at DELE videoen på Facebook og Instagram.

Del videoen på Facebook: Del


Vi håber du vil gøre det nu, altså med det samme. 😃

Hvis du også går og drømmer om Bornholm, så gør dig selv den tjeneste at besøge: Bornholm.info

Winni Grosbøll i Rønnes gamle bydel
Johan Bülow, Bornholmer og lakridskonge

Relaterede blogindlæg

 

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo