Winni Grosbøll i Rønnes gamle bydel - Blog - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Bureau­Bloggen

Tanker om markedsføring, salg og en skarp profil

Winni Grosbøll i Rønnes gamle bydel

Denne film er nr. 4 af en serie på 5 som vi har produceret for Destination Bornholm. Den indgår i den massive markedsføring som udgår fra turistorganisationen for at få danskerne til Bornholm og allerhelst i år.

Winnie Grosbøll kæmper på alle fronter på én gang, alle interesser på Bornhom skal varetages og hun kender om nogen hvor skoen trykker. Hun er også historiker og da vores fotograf Nikolaj spurgte hende hvad hendes yngligssted på Bornholm, satte han hende i en kattepine. Der var mange.

Ét af dem er den gamle bydel i Rønne, som egentlig er en sensation af dejlighed. Går man rundt i kvarteret, kan man let forestille sig hvordan livet har være levet i gamle dage og også blive misundelig på dem der bor der i dag. Sikket et miljø og sikken en stemning af gammeldags købstad.

Det skal vi have danskerne til at opleve, her finder de deres histore, altså historien fra almindelige danskere og dermed de fleste danskeres historie.

Vores opfordring er, om alle vil hjælpe til med at få denne lille SoMe film ud til familie og venner med Facebook og Instagram, ved at DELE den og skrive en lille personlig opfordring til at DELE den igen. Så vi kan få Bornholm til at gå VIRALT og skubbe til danskerne beslutning om at vælge Bornholm I ÅR.

Det er ikke kun øenes borgmester der ved hvor vigtigt det er for Bornholm at tursterne kommer til øen, næsten alle er berørte og afhængige af at markedsføringen virker - og hvis vi alle hjælper lidt til, kan vi se frem til en ny sæson med færre bekymringer.

Klik her for at dele videoen på Facebook: Del

Vi håber du vil gøre det nu, altså med det samme. 😃

Mikkel Marschalls Bornholm er max afslapning
Anette Heick og Bornholm – videoer til sociale med...

Relaterede blogindlæg

 

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo