Mikkel Marschalls Bornholm er max afslapning - Blog - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Bureau­Bloggen

Tanker om markedsføring, salg og en skarp profil

Mikkel Marschalls Bornholm er max afslapning

Dette er den 5. film i serien af 5 film som vi har produceret for Destination Bornholm. Filmene indgår i den markedsføringsbølge der udgår fra turistorganisationen for at få danskerne til at vælge Bornholm som deres feriemål i år.

Hovedsæsonen gik godt, nu gælder kampen om skuldersæsonen, altså august og fremefter. Der er meget der skal hentes, nedlukningen var dyr for turisterhvervet og alle dens leverandører af produkter og serviceydelser.

Der kan ikke hviles på lauerbærerne og nye landvindingerne skal sikre, at danskerne vælger Bornholm, fremfor de mange andre dejlige steder i Danmark.

Mikkel Marschall er superkok, entreprenør og kommer fra Melsted han bruger sin fødeby og havn som udgangspunkt for sin sommerferie. Det er her han slapper af og det er sikkert også her han får sine gode idéer.

Skal man yde kreativt, så skal man have energi på batterierne og det er vigtigt at vide hvordan man lader op og har mulighed for reflektion. Bornholm har de perfekte rammer og danskerne skal opleve hvordan de kan få ro sjælen og oplevelser, som de kan mindes med glæde.

Det er vigtigt, at vi får os selv med i al travlheden. Bornholm er max nedstressning og man burde faktisk kunne få en henvisning hos sin læge til et besøg.
Måske er det ønsketænkning, men det vil sikkert virke godt at holde feriedage på Bornholm - det dejligste og mest afstressende sted på jorden.

Vi skal have de danske turister til at bestille årets ferie nu - altså til afholdelse i år.

Vil du hjælpe Bornholm og fællesskabet med at DELE denne video på din FaceBook og Instagram og give en hjælpende hånd til markedsføringen af øen, vil det være værdsat i hele turistbranchen og alle der lever af at levere produkter og ydelser til den.

Klik her for at dele videoen på Facebook

Vi håber du vil gøre det NU, altså med det SAMME. 😄

Der skal en idé til, og dygtige håndværkere
Winni Grosbøll i Rønnes gamle bydel

Relaterede blogindlæg

 

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo