Herremodebutik sætter ind på billedbanken - Blog - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Bureau­Bloggen

Tanker om markedsføring, salg og en skarp profil

Herremodebutik sætter ind på billedbanken

Nexø Herremagasin sætter baren højt, når det gælder stilsikker herremode af høj kvalitet til bornholmerne. Fotograf Nikolaj Beyer fra 1437 sørger for, at der altid er overskud i billedbanken.

Magnus Dyrmose Stegmann er meget mere end indehaver og daglig leder af Nexø Herremagasin. Han er også den modebevidste, bornholmske mands stilsikre guide til de brands, der tegner billedet af herremoden fra sæson til sæson henover året. Farver, snit, materialer, tendenser og pasform - det hele går op i en højere enhed, hvad enten man besøger butikken på Købmagergade i Nexø eller lader sig friste i den store webshop. 

Navnlig i en coronatid er det vigtigt at holde forbindelsen til kunderne varm, og det gør Nexø Herremagasin med opslag på Facebook og Instagram hveranden dag. Den høje publiceringsfrekvens - hvor man naturligvis linker ind til hjemmeside og sociale medier trækker på en billedbank, som er et uundværligt værktøj, når man gerne vil præsentere tidens herremode.

Det er fotograf Nikolaj Beyer fra 1437, der leverer både produktskud og modelbilleder til publicering og til billedbanken. Sammen med Magnus Stegmann har Nikolaj udviklet en gennemgående stil, hvor de samme modeller fra gang til gang og atmosfærefyldte scener fra den bornholmske natur sikrer konsistens og en ærlig præsentation af tøjet.

Hvad betyder alle de frække forkortelser?
Livsstilbutikken sNoir - billedet på en succes

Relaterede blogindlæg

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://1437.dk/

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo